прогнозы на футбол бесплатно / фонбет результаты / прогноз на футбол от экспертов / marathonbet ru

02 септември 2010, четвъртък

Англия - България на живо по Тв+ и онлайн ...

Това е прогноза за мача Англия - България копирата от futbolniprognozi.com.

Българският национален отбор започва поредният квалификационен цикъл с надежди най-накрая нещо да се случи и да се класираме на голямо първенство, които обаче е твърде възможно отново да се окажат напразни. Но добрата новина за нашият национален отбор е, че се изправяме срещу фаворита в групата, във възможно най-добрият момент за това и е твърде възможно да успеем да отбележим гол на Уембли, а защо не и нещо повече.

Англия за пореден път разочароваха многобройните си фенове с представянето си на Световното в ЮАР, след като англичаните бяха пометени от Германия с 1:4 на 1/8 финала, а преди това бяха на косъм да отпаднат още в групите. Но проблемите пред английският национален отбор не свършиха с приключването на Световното първенство, като скандалите в които се замесват английски национали продължиха един след друг, Уейн Рууни така и не може да намери най-добрата си форма и не беше вкарвал гол за един доста голям период от време, преди да дойде голът му от дузпа в предният кръг във Висшата Лига, проблемите пред Фабио Капело с контузени футболисти продължават да се увеличават, а вече се говори и за уволняване на италианският специалист след тези 2 квалификационни мача, които предстоят на Англия, независимо от резултатите в тях. Капело няма да може да разчита на централната си двойка защитници Джон Тери и Рио Фърдинанд за този двубой, като освен тях Франк Лампард и Джърмейн Дефоу ще пропуснат срещата, а Фил Ягиелка и Питър Крауч са под сериозен въпрос. Но проблемите пред Капело не свършват до тук, като селекционерът на Англия реално разполага само с един по-класен вратар, в лицето на Джо Харт, тъй като Бен Фостър и Скот Карсън също са с контузии. Англичаните не показаха нищо особено в приятелската среща с Унгария на 11 Август, когато Унгарците успяха да отбележат гол на Уембли, и впредвид множеството проблеми в английският отбор си мисля, че и нашите национали са способни на това.

България излиза за този двубой като големият аутсайдер, но в двубоите на Англия не би трябвало да има чак толкова изявени аутсайдери, тъй като англичаните са способни да се издънят срещу абсолютно всеки отбор. Мъри Стоилов продължава с доста песимистичните си изказвания, като преди мача заяви че целта му е да не бъдем боксова круша в Лондон, но капитанът на отбора Стилиян Петров показа завиден оптимизъм заявявайки, че иска да заведе отборът на еврофиналите в Полша и Украйна. Едно класиране, което до голяма степен зависи именно от двата мача с Англия и двата с Швейцария, като ако нашите играчи успеят да измъкнат нещо от Уембли би било доста добре. Да, отборът ни определено не разполага с някаква сериозна класа и стилът на игра може да се определи по-скоро като хаотичен, отколкото като целеустремен към някаква тактика, но въпреки това разполагаме с нужните играчи да отбележим поне гол на Англия, а да се надяваме да успеем и да вземем нещо от именитият ни съперник. Единствената изненадваща новина, която излезе днес из медиите е че Валери Божинов ще остане резерва, за сметка на Валери Домовчийски, който направи доста добро начало на сезона с клубният си отбор Херта, което не мисля, че е правилен ход от страна на Мъри, тъй като определено Божинов разполага с доста повече качества от Домовчийски, но да се надяваме селекционерът ни да си промени мнението. А както на всички ни е известно, най-големият проблем на отбора ни е в защита и не мисля че за играчите на Англия ще е някакъв проблем да преодолеят Ники Михайлов, затова най-удачен залог за срещата ми се струва и двата отбора да отбележат гол.

Прогноза: гол/гол при коефициент от 2.10 в bet365, със залог 5/10.



Подкрепете блогa за залози в бг топ
 

Футболни прогнози Copyright © 2009