букмекеры с фрибетом / вилки букмекерские / лучшие букмекерские конторы россии / бк зенит регистрация

12 декември 2009, събота

Манчестър Юнайтед – Астън Вила

Манчестър Юнайтед има проблеми с доста контузени футболисти, но въпреки това продължава да печели мачовете си. В днешния следобед „червените дяволи“ посрещат на Олд Трафорд високо летящия тим на Астън Вила, като зрелището е гарантирано.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
В Юнайтед има доста играчи, които са универсални или иначе казано, могат завидно добре да играят на непривична за тях позиция. Именно в тази причина се крият и добрите резултати на отбора, въпреки контузиите. Почти всички защитници в отбора бяха с травми, като се наложи Майкъл Карик и Дарън Флетчър да играят в отбрана. Успокоение за Сър Алекс е факта, че Неманя Видич се завръща в състава и ще придаде повече стабилност отзад.

Мениджърът на домакините се надява да може да разчита на Гигс, Бербатов и Руни, а твърдо аут за мача са Фърдинанд, Харгрейвс, Браун, Невил, О’Шей и Джони Еванс. Пол Скоулс пък е наказан.

АСТЪН ВИЛА
Астън Вила най-сетне започна да показва игра, която отговаря на потенциала им, като това съвпадна със завръщането в състава на Стюърт Даунинг, който лекуваше контузия. На бившия играч на Мидълзбро не му отне много време, за да стане първи избор на Мартин О’Нийл за левия фланг. В последните си пет мача Вила спечели 11 точки и не е нужно да казвам, че излизат за този мач с приповдигнат дух.

Мартин О’Нийл няма проблеми с нови контузени футболисти, напротив, очаква се съвсем скоро да се възстановят Уилфред Боума, Джеймс Колинс и Къртис Дейвис.

И двата отбора показват доста добри игри напоследък, което е доста добра предпоставка за атрактивен и отворен мач.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 1.72 в Bet365

Източник : Futbolniprognozi.eu
 

Футболни прогнози Copyright © 2009