фрибеты / результаты фонбет / прогнозы ставок на футбол / лучшие букмекеры

11 март 2010, четвъртък

Барселона - Валенсия

Тази неделя се провежда едно от най-зрелищните дербита в Примера Дивизион. Валенсия гостува на Барселона и ще се опита да стане първия отбор победил Барса у дома в първенството през този сезон. Унибет ще предава този мач на живо и напълно безплатно.

Каталунците, водени от звездата си Лионел Меси, който има 19 гола в 22 мача, ще се стремят да запишат 19-та победа през този сезон и коефициентът за тяхна победа е 1.43.

Въпреки, че са на 3-та позиция в класирането, формата на Валенсия е доста противоречива, със само 2 победи е последните 6 мача, и тяхна победа е оценена на 7.50. Последният мач между двата отбора завърши 0:0 и коефициентът този резултат да се повтори е 20.00.

Унибет предлага множество пазари за залози на този мач, като например за точен резултат, първи голмайстор и жълти картони. И освен че ще предаваме мача по Унибет ТВ, ние предлагаме и изчерпателни Залози на Живо, които Ви позволяват да залагате на всичко по време на мача.

И разбира се, Унибет продължава да предлага пряко предаване и Залози на живо на ВСИЧКИ мачове от Ла Лига до края на сезона!
 

Футболни прогнози Copyright © 2009