лучшая букмекерская контора / букмекерские вилки бесплатно / регистрация в фонбет / рейтинг букмекеров футбол сегодня

20 декември 2009, неделя

Ходжсън: Имахме късмет

Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън естествено бе много доволен след победата над Манчестър Юнайтед с 3:0, но призна, че отборът му е имал късмет съперникът да има толкова много проблеми.

Почти цялата защита на Червените дяволи липсва поради контузии и това накара сър Алекс Фъргюсън да започне с трима централни бранители, но това не донесе успех и тимът записа много тежко поражение.

„Днес наистина имахме късмет. Срещнахме отбор на Юнайтед, в който има криза с контузени играчи и аз съчувствам на сър Алекс, защото не е лесно да се справиш без толкова основни играчи" коментира той.

„Разбира се хубаво е, че ние играхме силно. През първото полувреме успяхме да поведем, а след това очаквахме те да реагират, но отбелязахме бърз втори гол, който много ни помогна. Продължихме да бъде стабилни и успяхме да вкараме още веднъж" добави той.

С победата Фулъм е на 9-о място с 26 точки и се наслаждава на много силно представяне напоследък. Той отново не спести похвалите по адрес на нападателя Боби Замора, който играе изключително силно.

„Той може да се справи с всяка една защита и според щеше да надиграе дори Рио Фърдинанд и Неманя Видич, ако те играеха. През целия мач тормозеше съперника и отбеляза ценния втори гол. Мисля обаче, че като цяло отборът бе на много високо ниво и се радвам от усилията и играта на всичките 11 футболисти" каза още Ходжсън.

Една новина от Premiership.bg ...
 

Футболни прогнози Copyright © 2009