Спортни офроу марки автомобили

Може би сте се питали каква е разликата между класическия автомобил, предвиден за градски условия и спортните офроу марки автомобили. Избрахме да се спрем на три от тях, които по една или друга причина ще завладеят и вашите сърца, а преди това погледнете за: https://autoprofi.bg/total-lhm-1l-prod1589.html.

РеноДъстър – това е еин от популярните варианти сред евтините модели ван-джип. Един вид символ на достъпна офроуд кола. Оборудван е с тежък двигател: 1.6 (114 к.с.) и 2 литра (143 к.с.) с бензин, 1.4 литра (109 к.с.) с тежко гориво. В зависимост от двигателя, задвижванията се свързват с 5-степенна или 6-степенна ръчна скоростна кутия или 4-степенна, „Автоматично“. Сред предимствата: отлична геометрична проходимост са късите надвеси, достатъчен пробег и проходимост от 210 мм, нисък разход на гориво, евтина поддръжка и надеждност, тествани от хиляди купувачи. Собствениците отбелязват голяма надеждност, вградена във всеки детайл. Тази машина е създадена за живот и ежедневното шофиране по добри пътища не я задоволява

КИА Мохаве- този автомобил има класически дизайн, мощен 250-к.с. дизелов двигател, 8-ти. Автоматичната скоростна кутия, има стабилно окачване, еднакво добре пригодена за града, селски пътища и стръмни писта. Има висока проходимост и отстояниеот земята 217 мм, рекорден капацитет на багажника и най-важното, рамка. Тя е сериозен завоевател в офроуд.

Фолксваген Туарет – автомобилът за офроуд комбиниращ немски педантичен дизайн и добри характеристики на тягата и скоростта. Той е наистина универсален. Създава комфорт в градски пътища и спортен умерен дух за офроуд. В линията на двигателите има няколко възможности за избор –по заявка. Задвижването на четирите колела се осъществява, чрез автоматичното заключващо устройство – надеждно, непретенциозно и ефективно.

Форд Експлорер е от „Семейство тежка категория“ с бързина 3.5-литров бензинов двигател с мощност от 249 конски сили. Има достатъчно място за пътници и багаж, всичко, от което имат нужда собственикът му е тук – той е модерен ван. Добрата проходимост е осигурена от 211 мм. Задвижването на четирите колела тук е превантивно (изпълнено чрез електронно контролирано прикачване на Haldex), което постига много добри резултати.

С професионалното обслужване: https://autoprofi.bg/akumulator-exide-classic-55ah-prod1269.htmlи ремонт всеки един представител на спортния офроу свят може да бъде вашият правилен избор.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*